5 VVS-tips for nybygging av hjemmet

Å bygge et nytt hjem kan være både frustrerende og givende. Du har muligheten til å velge hvilke materialer, varme- og kjølesystemer og rørleggerarbeid du vil ha i det nye huset.For å hindre stress over rørleggerarbeidet til det nye hjemmet, kommer jeg med fem VVS-tips for nybygging av hjemmet. Ta kontakt med hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer så skal jeg skrive artikler om det.

Varmtvannsbereder

Installer varmtvannsbereder og ovn i kjelleren

Det mest praktiske stedet å installere den nye varmtvannsberederen og ovnen din er i kjelleren. Men hvis du ikke planlegger å ha en kjeller, anbefaler jeg at du installerer disse to apparatene i hovedetasjen i huset ditt. Et garderobeskap kan være det perfekte stedet å tømme varmtvannsberederen og ovnen.

Sentraliser rørleggerarbeid i kjelleren

Det gjør det lettere for lisensierte rørleggere å løse et problem når alt ligger i samme hjørne av kjelleren din. Når du designer og bygger ditt nye hjem, anbefaler jeg at du installerer følgende VVS-apparater nær hverandre:

• Varmtvannsberedere
• Ovn
• Kloakkforbindelse
• Kloakkutkastergrop
• Avkalkingsmiddel
• Kjelleresumpepumpe

Gjør hovedavstengningsventilen tilgjengelig

Som navnet antyder, er hovedavstengningsventilen ansvarlig for å slå på og av hele vannforsyningen til hjemmet ditt. I tilfelle en nødsituasjon for rørleggerarbeid, vil du ha tilgang til hjemmets hovedavstengningsventil i en hast. Hvis hjemmet ditt vil ha et gjennomsøkingsrom, må du sørge for at hovedventilen er plassert et sted i ditt boareal. Spar deg frustrasjonen ved å krype under huset ditt med lommelykt ved å installere ventilen et sted tilgjengelig.

Ha bortskaffelse av pumpen borte fra hjemmet

Hele poenget med en bunnpumpe er å pumpe vann som ville ha flommet inn i kjelleren din borte fra hjemmet ditt. Når utløpsledningen til bunnpumpen ikke er koblet til stormkloakken, gjør det imidlertid vanskelig å holde kjelleren tørr. For å forhindre vannskader i det nybygde hjemmet ditt, må du sørge for at tømmepumpens utløp ledes til et område der vann trygt kan renne bort fra hjemmet ditt.

Installer rørleggerarbeid for vannmykner

Installer rørleggerarbeid

Mykner for vann er perfekte for hjem der problemer med hardt vann er vanlige. Selv om du ikke trenger en mykner, anbefaler vi likevel å installere rørleggerarbeidet for en. Å installere rørleggerarbeid for nye hjem betyr å huske at rørleggerbehovet ditt kan endres om ti år fra nå. Avkalkingsanlegg er også attraktive for potensielle boligkjøpere hvis du noen gang bestemmer deg for å selge huset ditt. Det vil være mye enklere å installere et mykner hvis rørleggerarbeidet allerede er der.

Rørleggere generelt jobber hardt for å hjelpe deg. Enten du trenger rørleggerarbeid for nybygging av huset eller beredskapstjeneste, bør du spørre om pristilbud og snakke med flere for å få utmerket kundeservice.