Personvernregler

Denne personvernerklæringen styrer måten murmesterfirma.no samler inn, bruker, vedlikeholder og avslører informasjon som er samlet inn fra brukere (hver, en “bruker”) av murmesterfirma.no-nettstedet (“nettstedet”).

Personlig identifikasjonsinformasjon

Vi kan samle inn personlig identifikasjonsinformasjon fra brukere på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt, fyller ut et skjema og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi gjør tilgjengelig på nettstedet vårt. . Brukere kan bli bedt om å angi navn, e-postadresse, telefonnummer. Brukere kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt. Vi vil bare samle inn personlig identifikasjonsinformasjon fra brukere hvis de frivillig sender inn slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å oppgi personlig identifikasjonsinformasjon, bortsett fra at det kan hindre dem i å delta i visse nettstedrelaterte aktiviteter.

Ikke-personlig identifikasjonsinformasjon

Vi kan samle ikke-personlig identifikasjonsinformasjon om brukere når de kommuniserer med nettstedet vårt. Ikke-personlig identifikasjonsinformasjon kan inneholde nettlesernavnet, datamaskintypen og teknisk informasjon om brukerens tilkoblingsmåte til nettstedet vårt, for eksempel operativsystemet og internettleverandørene som brukes og annen lignende informasjon.

Informasjonskapsler for nettleser

Nettstedet vårt kan bruke “informasjonskapsler” for å forbedre brukeropplevelsen. Brukerens nettleser plasserer informasjonskapsler på harddisken for å registrere dem og noen ganger for å spore informasjon om dem. Brukeren kan velge å stille nettleseren til å nekte informasjonskapsler, eller å varsle deg når informasjonskapsler blir sendt. Hvis de gjør det, må du merke deg at noen deler av nettstedet kanskje ikke fungerer som de skal.

Hvordan vi bruker samlet informasjon

murmesterfirma.no kan samle inn og bruke brukernes personlige informasjon for følgende formål:

Å kjøre og betjene nettstedet vårt
Vi kan trenge at informasjonen din viser innholdet på nettstedet riktig.
For å forbedre kundeservice
Informasjonen du gir hjelper oss med å svare på dine kundeserviceforespørsler og supportbehov mer effektivt.
For å forbedre nettstedet vårt
Vi kan bruke tilbakemeldinger du gir for å forbedre våre produkter og tjenester.
For å sende periodiske e-poster
Vi kan bruke e-postadressen til å svare på deres henvendelser, spørsmål og / eller andre forespørsler.
Hvordan vi beskytter informasjonen din

Vi vedtar passende datainnsamlings-, lagrings- og behandlingsmetoder og sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse av din personlige informasjon, brukernavn, passord, transaksjonsinformasjon og data lagret på nettstedet vårt.

Deling av din personlige informasjon

Vi selger, handler ikke eller leier ikke personlig identifikasjonsinformasjon til andre. Vi kan dele generell samlet demografisk informasjon som ikke er knyttet til personlig identifikasjonsinformasjon angående besøkende og brukere med våre forretningspartnere, pålitelige tilknyttede selskaper og annonsører for de formålene som er beskrevet ovenfor.

Overholdelse av barns lov om personvern på nettet

Det er spesielt viktig å beskytte personvernet til de aller minste. Av den grunn samler eller vedlikeholder vi aldri informasjon på nettstedet vårt fra de vi faktisk vet er under 13, og ingen deler av nettstedet vårt er strukturert for å tiltrekke seg noen under 13 år.

Endringer i denne personvernerklæringen

murmesterfirma.no har skjønn om å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst. Når vi gjør det, sender vi deg en e-post. Vi oppfordrer brukere til å ofte sjekke denne siden for eventuelle endringer for å holde seg informert om hvordan vi hjelper med å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn. Du erkjenner og godtar at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernpolicyen med jevne mellomrom og bli oppmerksom på endringer.

Din aksept av disse vilkårene

Ved å bruke dette nettstedet, signerer du at du godtar denne policyen. Hvis du ikke godtar denne policyen, må du ikke bruke nettstedet vårt. Din fortsatte bruk av nettstedet etter publisering av endringer i denne policyen vil bli ansett som din aksept av disse endringene. Denne policyen ble generert ved hjelp av http://www.PrivacyPolicies.com

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, fremgangsmåten på dette nettstedet eller din omgang med dette nettstedet, kan du kontakte oss.

Dette dokumentet ble sist oppdatert 10. juli 2016