Vi inngår nytt samarbeid med flyttebyrå i Oslo for å hjelpe deg mer som kunde

Vi er veldig glade for å kunngjøre et nytt samarbeid vi har inngått med Majoren Flyttebyrå, som hjelper bedrifter og privatpersoner med flytting i Oslo. Dette samarbeidet vil hjelpe våre murmestere med diverse flytteoppdrag, noe som gjør prosessen enklere og mer effektiv. 

Litt om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et respektert selskap innen bransjen, og vi er beæret over å få jobbe med dem. Dette samarbeidet vil hjelpe oss med å tilby enda høyere service til våre kunder. 

Vi har troen på at dette vil bli et gjensidig fordelaktig arrangement for begge selskapene, og vi gleder oss til et langvarig og vellykket samarbeid. 

Hva dette betyr for våre kunder

Våre kunder kan forvente det samme høye servicenivået som de alltid har fått fra oss. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å sikre at hvert eneste jobb blir gjort så godt som mulig. Den eneste forskjellen nå er at vi får hjelp av Majoren Flyttebyrå med flytting av materialer og annen last. 

Dette vil hjelpe oss å spare tid og energi, slik at vi kan fokusere på det vi gjør best: å tilby kvalitetstjenester innen murmesterfaget.

Ta kontakt i dag for uforpliktende tilbud på ditt prosjekt.